Juleavslåpning

Publisert: 21. November 2015 19:17. Sist endret: 21. November 2015 19:50.

Fredag ettermiddag ble det arrangert juleavslåpning i T2. Mannhullitter møtte opp i fleng for en fin anledning til å komme bort fra skolelivet. Det hele startet med et skuespill fra MiT, til gode latter fra alle de oppmøtte.

 

Deretter redegjorde PTV Simen for hvordan ting ligger an med Marinstudiet og generelt rundt fusjonen. Det ble blant annet sagt at de nye studieforskriftene ser ut til å bli mye bedre enn antatt, noe alle i salen syntes var utelukkende positivt.

 

Etter en opplysende presentasjonen fra Simen var julenissen snill nok til å komme på besøk. Nissen hadde med seg en rekke gaver, vitser og godt humør.

 

Tilslutt, etter at gavene var delt ut, satte Tåkeluren i gang med å spre god stemning. Som vanlig manglet det verken på engasjement eller volum!

 

Før og under disse herligheten hadde arrangementskomiteen laget grøt og ryddet til i kantinen. Det ble et godt måltid med saft, gløgg, musikk og godt samvær. Under lunsjen ble det trukket lodd hvor noen heldige vinnere fikk litt ekstra godt å kose seg med.

For mange var dagens høydepunkt sjøsprøyten holdt av Sprøytefører Magnus. Han hadde klekket ut et flott dikt om de siste ukene i Mannhullets verden, og med lite stikk til 1. styrmann ble det hele en underholdende framvisning. Alt i alt en veldig koselig ettermiddag, et fint avbrekk fra skolestresset. Hvis du har lyst til å se bilder fra juleavslåpninga, så er de lagt ut nå under «Bildegalleri». Hvis du, på en mirakuløs måte, har gått glipp av Formann sin nye sveis, så finnes det bilder av den i galleriet!