Arrangementer » Toppturhelg til vestlandet

Fredag formiddag setter vi kurs fra Trondheim til Skorgedalen hvor vi vil tilbringe begge nettene på tur, (mulig det blir en annen privat hytte, utifra hvor mange vi blir). Bilturen tar ca 5 timer, så blir tid til litt peiskos, felles middag og forberedelser til lørdagen hvor vi håper på gode forhold.

Lørdag morgen tar vi en tidlig avmars til Kjøvskarstind som er en relativt lang tur, men vi tilpasser oss utifra vær, skredfare og nivå på deltagere. Vi regner med at Neptunus ordner ypperlige forhold på fjellet. På kvelden lager vi felles middag og slapper av i kveldsola med appelsiner og kvikklunsj.

På Søndagen blir det en kortere tur til Skarven for de som ønsker det, før vi pakker sammen og reiser tilbake til Trondheim. Forhåpentligvis tilbake til kl 20. 

 

Prisen er satt uten leie av DNThytta, slik at de som har medlemskap får utbytte av det. Den ligger på 600 kr, dette inkluderer transport og middag begge kvelder. Lusnj og frokost ordner deltakerne selv, og overnatting betales av deltakerne ved ankomst.

 

Vi gleder oss!

Faktaboks

Starter: 08:00 2/3

Slutter: 18:00 4/3

Påmelding åpner: 12:00 20/2

Påmelding stenger: 12:00 23/2

Lokalisjon:

Org. av:   COMA

Påmeldte (12 / ∞)
Logg inn for å se hvem som er påmeldt